Web Analytics
scris joi, 04.07.2024

Top 3 voturi la Primăria Câmpulung, la fel cu Top 3 la case şi apartamente

Alegerile locale au trecut, însă anumite aspecte au ieșit în evidență chiar în apropierea datei de 9 iunie, în condițiile în care declarațiile de avere ale unor candidați au fost făcute publice chiar în ultimele zile ale campaniei electorale. Iar informațiile privitoare la bunurile deținute de candidații pentru Primăria Câmpulung relevă o situație interesantă conform căreia primele trei locuri au fost ocupate de către cei mai înstăriți, de cei cu cele mai multe case și apartamente, în special.

Top 3 voturi la Primăria Câmpulung, la fel cu Top 3 la case şi apartamente

Mădulărea – o casă și 4 apartamente, Măgeanu – trei apartamente pe numele nevestei

Primul loc a fost ocupat de Elena Lasconi care și-a asigurat un nou mandat de primar la Câmpulung înainte de desfășurarea alegerilor pentru Președinția României. Reprezentând USR-ul din Alianța Dreapta Unită, Elena Lasconi a declarat că deține cote-părți dintr-o casă și trei apartamente. Pe al doilea loc în alegeri, la mare distanță, s-a poziționat reprezentantul PSD, Georgel Mădulărea, acesta fiind primul la capitolul clădiri cu o casă și patru apartamente în coproprietate. Iar locul trei în cursa pentru Primăria Câmpulung i-a revenit liberalului Norris Măgeanu, cel care a trecut în declarația de avere trei apartamente, toate pe numele soției.

În rest, ceilalți patru candidați luați împreună nu însumează nici jumătate din numărul de imobile expus de fiecare dintre cei trei în declarațiile de avere. Astfel, Andrei Dobrescu, de la AUR, se prezintă doar cu o treime dintr-o locuință, fără a preciza dacă este vorba despre casă sau apartament, Virgil Suparu (PUSL) are o jumătate de apartament situat în Constanța, iar Marius Dumitrescu (SOS România) și Ionuț Zichil (AD) nu au declarat niciun imobil de locuit.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Elena Lasconi: „România nu este o ţară săracă, România este o ţară sărăcită”

Citește și Ludovic Orban, despre o posibilă negociere cu PNL: „Dacă sunt dispuşi să rupă coaliţia cu PSD”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

A ieșit cu mașina în decor

Noaptea trecută, pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit cu două echipaje în cazul unui...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită