Web Analytics
scris joi, 14.02.2019

Tofan îi pune la zid pe senatorii de Argeş ce au votat împotriva majorării alocaţiilor pentru copii

Vicepreședinte și purtător de cuvânt al PNL Argeș, Gelu Tofan are o atitudine fermă în privința votului dat de parlamentarii PSD-ALDE Argeș împotriva creșterii alocațiilor pentru copii.
„Senatorii PSD Argeş: VALECA Şerban, STOCHECI Cristina, MARIN Gheorghe, trimişi de cetăţeni în Parlamentul României să facă legi pentru români, nu pentru prieteni de partid, au votat împotriva majorării alocaţiilor copiilor. Ei, cei care încasează mii de euro lunar, din munca altora, pentru că oamenii care i-au votat le-au asigurat un loc de muncă la stat, s-au gândit ca e prea mult să dea nişte bani în plus copiilor. Iar senatorul ALDE Popa Ion nu s-a mai deranjat să vină la Senat pentru atâta lucru. A fost absent!… În anul 2015, nu Guvernul, condus atunci de duşmanul de astăzi al PSD, dl. Ponta, a dublat alocaţiile copiilor, ci Parlamentul, la propunerea Partidului Naţional Liberal, prin Legea 125/2015, act normativ promulgat de către preşedintele Klaus Iohannis la data de 1 iunie 2015. Acum, în 2019, coaliţia PSD-ALDE votează din nou, în Senat, împotriva creşterii alocaţiei pentru copiii noştri. Aşa să votaţi şi dumneavoastră, argeşeni, împotriva PSD-ALDE! Altfel veţi fi părtaşi la acţiunile lor! Nu mai aşteptaţi, oameni buni, nimic de la aceste partide, dacă PSD-ALDE nu au dorit o majorare, şi aşa simbolică, a sumei lunare acordate copiilor, nu vor dori nici să construiască spitale, nici să investească în educaţie, nici să ne respecte! Pentru românii obişnuiţi nu vor dori să voteze nimic, dar vor vota pentru bugetele lor!”, spune Gelu Tofan.

Tofan îi pune la zid  pe senatorii de Argeş ce au votat împotriva majorării alocaţiilor pentru copii

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...