Web Analytics

Toate modelele Dacia vor avea și versiuni hibrid

de | 23.11.2020 08:53 | Actualitate, Economie

Toate modelele noi Dacia care vor fi lansate începând cu 2022 vor avea și versiuni hibride. Asta spune Mihai Bordeanu, director de marketing pentru Dacia în cadrul Grupului Renault.

CITEȘTE ȘI…Proiecte şi conferinţe la AOA Argeş

„La asta ne gândim foarte serios, este luată în calcul pentru viitorul gamei, este luată în calcul şi pentru viitorul altor modele. Toate modelele noi lansate începând cu 2022 vor fi electrificate. Atenţie, spun electrificate, nu electrice, deci vor avea şi această opţiune. Deocamdată, pentru lansarea generaţiei a treia de Sandero, costurile sunt încă destul de ridicate şi atunci am preferat să lansăm gama de motoare pe care aţi văzut-o, dar, cu siguranţă, hibridul e parte din planurile de viitor”, a spus Mihai Bordeanu.

## Noul Logan și noul Stepway – produse la Pitești

„În acest context dificil, în acest context fără precedent în care provocările mobilităţii viitoare ne îndeamnă către un consum mai responsabil, clienţii devin din ce în ce mai pragmatici şi mai atenţi atunci când vine vorba de achiziţiile viitoare. Ne pregătim să lansăm cea de-a treia generaţie (de Logan, Sandero, Sandero Stepway – n.red.), trei noi vehicule care se impun prin aspectul modern, prin echipamentele şi tehnologiile moderne care se regăsesc la bord. Cea de-a treia generaţie de vehicule va fi produsă în cele trei situri tradiţionale. La Piteşti vor fi produse noul Logan şi noul Stepway, la Uzina Tanger din Maroc vor fi produse noul Stepway şi noul Sandero, iar la uzina de la Casablanca vor fi asamblate toate cele trei modele”, a declarat pentru Adevărul.ro, Daniela Copaciu, brand manager Dacia în România.

CITEȘTE ȘI…Dacia și Renault au un nou director de marketing, pentru România, Moldova și Bulgaria

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii