Toamna Piteșteană. Cristian Gentea a premiat comercianții care și-au expus produsele de sezon

de | 8.10.2021 09:15 | Actualitate

„Toamna Piteșteană” – ediția a XV-a – a început!

Joi, 7 octombrie, în piața Vasile Milea, a avut loc deschiderea târgului „Toamna Piteșteană”. Reprezentanții municipalității au fost prezenți și au oferit Diplome de participare celor peste 60 de comercianți, majoritatea producători locali, care și-au expus oferta variată de produse de sezon: legume și fructe – proaspete și conservate, miere și dulcețuri, must, ceaiuri de plante, produse din lavandă, flori de toamnă.

Pe lângă piața volantă amenajată în piața Vasile Milea, „Toamna Piteșteană” aduce, în acest an, și bunătăți specifice altor meleaguri, Piața Primăriei găzduind, de joi până duminică, eStrada Food Festival, organizat de către Media Style Studio. Produse din bucătării exotice, burgeri, gyros, fructe de mare și deserturi sunt oferite gurmanzilor care, în aceste zile, vor vizita centrul Piteștiului.
„Toamna Piteșteană” ne răsfață cu aromele sale și ne invită să ne umplem cămara cu toată savoarea anotimpului recoltelor!, transmite Primăria Pitești.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii