Web Analytics

Tipuri de rochii negre și accesorizarea corectă a acestora

de | 20.12.2017 14:20 | Actualitate

rochii

Una dintre cele mai versatile piese vestimentare, ce există fără doar și poate în garderoba oricărei femei, este rochia neagră. Cele care nu dețin încă una care să le satisfacă preferințele pot oricând face o investiție în acest sens, fiind recomandată pentru că este rochia ce se poate purta în marea majoritate a ocaziilor fără probleme, desigur corect accesorizată. Chiar în cadrul magazinului online DyFashion.ro cele interesate vor descoperi o mulțime de modele, constând în rochii lungi, scurte sau midi, confecționate din materiale diverse, cu diferite detalii decorative.
Iată ce sfaturi ne oferă specialiștii acestui magazin când vine vorba despre cum trebuie asortate și accesorizate corect rochiile negre, după categoria în care se încadrează acestea.

Rochiile negre – salvarea femeilor din orice situație!

dyfashionIndiferent că este vorba despre un cocktail, o petrecere de zi sau de o zi obișnuită la birou, rochia neagră poate fi alternativa ideală pentru cele care nu au reușit să aleagă o altă ținută.
Există o sumedenie de idei pentru asortarea și accesorizarea corectă a rochiilor, însă în general alegerile trebuie să se ghideze după stilul personal al fiecărei femei. Când rochia este aleasă după preferințele fiecăreia, când denotă o notă discretă a personalității sale, totul capătă o cu totul altă imagine.
Recomandarea celor de la dyfashion.ro pentru adeptele minimalismului este de a îmbrăca rochia neagră preferată fără a apela la nici un fel de accesoriu. Lăsarea acesteia ca atare, alături de o pereche de încălțăminte de asemenea simplă este cea mai bună alegere.
În schimb, adeptele unui stil delicat și care accentuează feminitatea sunt sfătuite să înlocuiească simpla încălțăminte cu o pereche de stiletto corespunzători, alături de o eșarfă asemenea. De obicei aceste detalii fac diferența de stil în ceea ce privește ținutele de zi. Pentru un look inegalabil în cadrul evenimentelor de seară însă, este recomandată purtarea rochiei negre alături de o pereche de cercei de tip candelabru – cu siguranță că acesta este combinația ideală pentru un aer glam întregii ținute.
În ceea ce privește categoria adeptelor unui stil trendy, soluția constă în asortarea rochiei cu o pereche de teniși cu platformă. Asortarea ținutei cu o geantă din piele lăcuită le va oferi cu siguranță un look greu de egalat de către adeptele street style.

Rochiile negre după lungimi și accesorizarea lor

Orice femeie care este conștientă de silueta sa bine definită ar trebui să îndrăznească să iasă din tiparul clasic de rochie neagră mini în combinație cu pantofi tip stiletto. O idee binevenită în cazul acestora este de a asorta rochia scurtă cu o pereche de încălțăminte cu toc gros și ciorapie de tip fantezie. O altă opțiune o constituie asortarea cu bijuterii geometrice din plexi și botine colorate.
Cea mai bună combinație în ceea ce privește rochia lungă este cea cu tenișii – ciorap. Mixarea stilurilor este ideală când ținuta este o soluție pentru o petrecere mai permisivă. În cazul evenimentelor elegante, se impune asortarea rochiei ce păstrează limita discreției cu o pereche de pantofi fini.
Pentru că sărbătorile de iarnă sunt în prag, cele care încă nu au găsit ținuta ideală pentru noaptea de Revelion pot opta pentru o rochie de talie lungă, accesorizată atent cu bijuterii minimaliste, care să nu fie supradimensionate. Cele cu pietricele sunt o opțiune de preferat.
Pe lângă toate preferințele feminine vis-a-vis de tipuri de rochii negre ce le pot purta la diverse ocazii, niciodată nu se va învechi varianta ce vizează modele simple, midi. Se poate afirma fără nici o reținere despre acestea că reprezintă cea mai valoroasă piesă vestimentară din garderoba unei femei – deci de preferat să nu lipsească. Cele care manifestă interes față de achiziționarea unui model în conformitate pot răsfoi catalogul online al magazinului DyFashion.ro pentru a face o alegere inspirată de rochie.
În ceea ce privește asortarea rochiei negre simple, un stil cât mai fin și sublim este de preferat. Cu cât bijuteriile, geanta și încălțămintea sunt mai sofisticate sau încărcate, cu atât se va adăuga din efectele acestora rochiei.
Încă un aspect extrem de important de care trebuie să țină cont femeile în orice vreme este alegerea rochiilor care denotă calitatea, înaintea oricăror alte opțiuni. Este un detaliu ce poate face adevărata diferență între o ținută de bun gust și una ieftină. Cele interesate pot comanda de pe dyfashion.ro produsele favorite, la prețuri după buzunarul lor.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Mi-a placut mult articolul DVS. Multumesc!