Tinerii jurnaliști au treabă! Freedom House România lansează proiectul ”Hub for Business Journalism”

de | 29.06.2021 23:22 | Actualitate, Economie, Jurnalul Universitar

Freedom House România împreună cu 11 publicații naționale cu profil de economie și business începe înscrierile pentru ”Hub for Business Journalism”, un proiect pilot care visează pregătire continuă, pentru a putea păși în lumea jurnalismului economic.

Citește și: Expoziție-40 de ani de la primul zbor în spațiu al unui român

Programul se adresează în special studenților și tinerilor jurnaliști interesați să urmeze o carieră în jurnalismul economic și de business. În cadrul sesiunilor de formare, noi oferim:

1. O școală de vară plină de traininguri coordonate de specialiști atât din domeniul presei, dar și din zona de business, cu componente de grafică, multimedia și tehnici de redactare.

2. Un internship plătit la o publicație parteneră, unde vor putea publica articole pe site-urile publicațiilor partenere, dar și pe www.presshub.ro. De asemenea, aceștia vor beneficia de mentorat și dezvoltare continuă.

3. Webinarii, sesiuni de storytelling și interviuri online alături de antreprenori și CEOs de renume din mediul de afaceri, totul pentru a înțelege în profunzime subiectul.

Citește și: Mai multe spitale din România primesc roboți de dezinfecție din partea Comisiei Europene

Școala de vară pentru jurnalism de business, primul eveniment din cadrul FHR Hub for Business Journalism, va avea loc în perioada 30 iulie – 1 august 2021, iar tu te poți înscrie până la data de 16 iulie 2021 prin completarea formularului de mai jos: https://bit.ly/hubforjournalism.

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii