Web Analytics

Tineri din comuna Rociu reținuți de polițiști

de | 9.03.2021 16:28 | Actualitate

Doi tineri de 21, respectiv 23 de ani, din comuna Rociu au fost reținuți pentru săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat. Aceștia ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuințe și într-o hală a unei societăți comerciale, de unde au sustras scule, unelte și materiale de construcții.

În ziua de 8 martie, polițiștii comunei au patruns în locuințele celor doi pentru recuperarea bunurilor susceptibile.

CITEȘTE ȘI Percheziții în Pitești și Mioveni la traficanții de droguri

În ziua de 8 martie a.c., poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Rociu au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea mai multor infracțiuni de furt calificat și au reținut doi tineri, de 21 și 23 de ani, ambii din comuna Rociu.
Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii ianuarie 2020, respectiv în perioada decembrie 2020 – ianuarie 2021, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuințe și într-o hală a unei societăți comerciale, de unde au sustras scule, unelte și materiale de construcție. Ieri, polițiștii comunei au patruns în locuințele celor doi pentru recuperarea bunurilor susceptibile.

CITEȘTE ȘI FIICA FOSTULUI DIRECTOR MUJEA DE LA APĂ CANAl – ALEASĂ VICEPREȘEDINTE PNȚCD LA NIVEL NAȚIONAL

” Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 8 martie a.c., polițiștii au efectuat trei percheziții, la locuințele persoanelor bănuite, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri susceptibile a proveni din săvârșirea infracțiunilor ce fac obiectul cercetărilor sau a căror proveniență și deținere legală nu au putut fi justificate.
După administrarea probatoriului, în cursul serii de ieri, cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale”, declara IPJ ARGES

CITEȘTE ȘI La evenimente în aer liber s-ar putea participa cu adeverință de vaccinare sau test anti-covid negativ

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii