Web Analytics

Tineri cu droguri și arme albe în barurile din Câmpulung și Pitești 

de | 19.06.2022 15:52 | Actualitate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești au depistat, în seara zilei de 16 spre 17 iunie a.c., patru tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani, iar în urma controlului corporal, asupra unuia dintre ei a fost identificat un pachet, conținând două folii cu fragmente vegetale, susceptibile a fi droguri.
Obiectele în cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar verificările continuă, în cauză fiind întocmit dosar penal conform Legii 194/2011R.

Citește și: Fără precedent! Tribunalul anulează concursul de directori de la Şcoala “Ion Minulescu” din Piteşti

De asemenea, în noaptea de 18 spre 19 iunie a.c., a fost organizată și desfășurată o acțiune de amploare, cu forțe mărite, pe raza municipiului Câmpulung, pentru prevenirea și combaterea consumului și deținerii de substanțe interzise.
Au acționat în sistem integrat polițiști din cadrul structurilor de investigații criminale, rutieră, ordine publică, dar și alte structuri, din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, dar și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, împreună cu jandarmi argeșeni.

Citește și: Hotărârile adoptate în ședința extraordinară a Consiliului Județean Argeș
Au fost verificate trei locații din Câmpulung (localuri și o zonă frecventată de tineri), împrejurare în care la un local, a fost identificat un tânăr de 18 ani, care avea asupra sa o armă albă – box. Ca urmare a celor constatate, obiectul în cauză a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar verificările continuă, în cauză fiind întocmit dosar penal conform art. 370 din Codul Penal.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *