Web Analytics
scris joi, 29.08.2019

Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidențiale: „Mi-aș dori ca în turul doi să nu intre Dăncilă sau Diaconu”

Theodor Paleologu, candidatul susținut de PMP la alegerile prezidenţiale din această toamnă, a vorbit, joi, la Pitești, despre temele campaniei sale electorale, dar și despre contracandidații săi.

Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidențiale: „Mi-aș dori ca în turul doi să nu intre Dăncilă sau Diaconu”

„Mi-e absolut egal cu cine intru în turul doi. Pentru România, mi-aș dori ca în turul doi să nu intre Dăncilă sau Diaconu, dar din punctul meu de vedere mi-e absolut indiferent cu cine intru în turul doi, pentru că argumentele mele sunt aceleași, sunt solide și nu îmi fac niciun fel de grijă în privința vreunui concurent în turul doi…”, a precizat Theodor Paleologu.

„Pe bune, chiar vă convine vreunul dintre ei?!”

Întrebat pe cine ar susține dacă nu ar ajunge, totuși, în turul doi, Theodor Paleologu a răspuns:

„Nu că m-aș lăuda, dar uitați-vă puțin la la candidați! Pe bune, chiar vă convine vreunul dintre ei. Nu că aș fi eu nemaipomenit, dar cine? Dăncilă? Diaconu? Barna? Iohannis din nou? (…) Fără să mă ridic pe mine în slăvi, totuși, am câteva cunoștințe pe care oamenii ăștia nu le au, acumulate în timp. Știu niște lucruri, nu neapărat din meritul meu, s-a întâmplat (…). Sunt antreprenor, sunt singurul dintre candidații mai importanți care își câștigă viața din munca lui, pe cont propriu. Eu nu am salariu dedeputat ca Barna, nu am salariu de premier ca Dăncilă și salariu de președinte, precum Iohannis!

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Domnule Paleologu, mi-as dori sa intri in turul doi, cu Iohanis !

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...