Web Analytics
scris sâmbătă, 29.06.2024

Teatrul „Al. Davila” Pitești: La revedere, pe curând!

Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești se află la final de stagiune. Ultimele spectacole din această vară vor avea loc duminică, 30 iunie. Și anume: „Fata moșului și fata babei”, la ora 11.30, în Sala Studio ,,Liviu Ciulei”, precum și „Dragoste și progres” (comedie), de la ora 19, în aceeași sală.

Teatrul „Al. Davila” Pitești: La revedere, pe curând!

Citește și: Soții de militari. Film în premieră, la Cinema „București”

În stagiunea care stă să se încheie, teatrul din Pitești i-a oferit publicului un repertoriu variat. Au fost șase noi producții artistice de calitate, apreciate și de spectatori, dar și de criticii de specialitate. Ce va fi să fie de aici înainte? Să avem puțină răbdare și vom vedea. Mai ales că echipa de la „Alexandru Davila”, alături de colaboratori, promite proiecte frumoase.

Doar câteva zile ne mai despart de finalul acestei stagiuni. Luăm o scurtă pauză, doar cât să prindem energie pentru a pregăti proiecte minunate și să vi se facă dor de noi, dar ne revedem în luna septembrie.

Până atunci, în Teatrul Alexandru Davila Pitesti, instituție de cultură finanțată de Consiliul Judetean Arges, vor prinde viață alte spectacole pe care le veți vedea, în premieră, în stagiunea 2024-2025, purtând semnături regizorale valoroase.

Autor și regizor deopotrivă, Ilinca Stihi își provoacă personajul principal să se prezinte spunând „Mă numesc Ioana Darc”.

De asemenea, vom face cunoștință cu „Micul aventurier din Santa Cruz, în regia lui Ionuț Brancu, apoi, datorită regizorului Bogdan Budeș, vom învăța cum să ne raportăm la cineva „Înainte să-și ia zborul”, iar de la regizorul Bogdan Cioabă aflăm cu ce se ocupă o „Slugă la doi stăpâni”.

Am tras cu ochiul în culisele viitoarelor premiere și vă lăsăm câteva fotografii ca să vă faceți o idee despre ce se întâmplă la teatru, dincolo de cortină. Pe curând!” – este mesajul transmis pe pagina de Facebook a Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită