Web Analytics

Taxa pe gâlceava din bloc

de | 20.01.2022 13:34 | Actualitate, Culise, Politica si Administratie

Pentru Primăria Pitești, dacă poate să ia bani pe chiria spațiilor de parcare, alte lucruri nu mai contează. Uneori, președinții de asociații fac planuri cu parcările în care unii locatari ies din schemă și se trezesc că nu mai pot parca, deși înainte găseau loc fără ceartă. Numerele mașinilor pentru care se închiriază nu se trec pe asfalt, nici nu se cere aprobarea tuturor locatarilor vizați, cum se face la înființarea de firme. Uneori, reprezentantul Primăriei e dispus să marcheze și părți din trotuar doar pentru un loc de parcare taxabil în plus…
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Pitești – Acțiunea de reabilitare a parcărilor de reședință continuă!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Asta se intampla din cauza ca nu se respecta fostul regulament de atribuire a locurilor de parcare si unii din angajatii Primariei dezinformeaza cetatenii care apoi se cearta cu administratiile asociatiilor de locatari/proprietari.
    Oamenii nu vor sa inteleaga ca autoritatea asociatiilor se opreste la proiectia pe verticala a aticurilor blocurilor,iar ceea ce depaseste este domeniul public in care singura raspunzatoare este Primaria.
    De aceea spatiile verzi din jurul blocurilor si alte spatii sunt in administrarea Primariilor care trebuie sa le intretina,sa le curete si sa le organizeze corespunzator in folosul TUTUROR cetatenilor in mod just si nediscriminatoriu.
    Dar din comoditate sau rea vointa trimit cetatenii la administratiile blocurilor declinandu-si responsabilitatea si invrajbind oamenii din cauza lipsei de raspundere fata de propriile atributiuni.
    Acei angajati ai Primariei care comit astfel de fapte chiar nu sunt verificati de nimeni?!
    Administratiile blocurilor sunt raspunzatoare doar de ceea ce le apartine si nu au autoritate pe domeniul public.