Web Analytics
scris duminică, 06.10.2024

Tânărul care a ucis o fată de 18 ani în fața fraților, scos de la Psihiatrie pe răspunderea bunicilor

Tânărul din Bacău care a luat viața unei fete de doar 18 ani în fața fraților ei gemeni ar fi fost internat în spital cu probleme psihice și scos pe răspunderea bunicilor. Băiatul de 20 de ani ar fi recurs la gestul extrem pentru că tânăra la care a mers să ceară un foc l-ar fi refuzat.

Tânărul care a ucis o fată de 18 ani în fața fraților, scos de la Psihiatrie pe răspunderea bunicilor

Scenele înfiorătoare s-ar fi petrecut în această săptămână în comuna Scorțeni din județul Bacău. Martorii sunt cei care au sunat de urgență la 112 după ce au văzut trupul tinerei de doar 18 ani zăcând într-o baltă de sânge, iar ucigașul a fost prins de polițiști. 

Citește și: O familie a fost găsită moartă într-un apartament

„Discuția cea mai importantă ar trebuie să se poarte în jurul bunicii sau în jurul familiei care l-a extras de acolo, dintr-un sanatoriu care ar fi trebuit să-i acorde îngrijiri medicale. Persoanele care sunt cunoscute cu probleme de natură psihiatrică trebuie să fie incluse într-un soi de program, cum sunt persoanele care au control judiciar. Trebuie să vină și să semneze. Cine trebuie să facă lucrul acesta? Medicul psihiatru.  

Cu privire la bunică, ar putea la un moment dat să răspundă penal pentru orice faptă penală dacă va fi atrasă răspunderea ei și va fi făcută legătura de cauzalitate între ceea ce s-a petrecut și neglijența bunicii”, a explicat la Realitatea PLUS avocatul Adrian Cuculis. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...