Web Analytics

Tânăra care s-a aruncat de la etaj a fost transportată de urgență la un spital din București

de | 12.01.2022 13:34 | Actualitate

Fata în vârstă de 15 ani care marți seară s-a aruncat de la etajul trei al unui bloc din Pitești, a fost transportată, astăzi, de urgență la Spitalul Marie Curie, din București.

Din verificările preliminare s-a stabilit că este vorba despre o adolescentă în vârstă de 15 ani şi deocamdată nu se ştie dacă a fost o tentativă de suicid sau cădere accidentală. Se pare că tânăra s-a aruncat de la etaj, după o ceartă purată cu tatăl ei, cel care i-a interzis să iasă afară cu prietenii și i-a încuiat ușa.

Citește și:Elevii unui liceu din Câmpulung, BEȚI la prima oră de curs

Tânăra a fost găsită în stare de semiconştienţă, fiind preluată de un echipaj medical și transportată la Spitalul de Pediatrie Piteşti.

Potrivit medicului Tudor Ionescu, managerul respectivei unităţi sanitare, la momentul prezentări la spital adolescenta prezenta la multe traumatisme şi era instabilă respirator. Ulterior acesta a fost stabilizată şi transferată la Spitalul Marie Curie, din Bucureşti.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi se continuă verificările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii