Web Analytics

Tânăr sinucigaș, salvat de polițiști

de | 10.10.2019 23:17 | Actualitate

Poliţiştii au salvat un tânăr care intenționa să se arunce în barajul de la Budeasa. Bărbatul a luat această decizie în urma unei dispute cu soția. 

În această seară, o femeie de 26 de ani, din Mioveni, a sesizat polițiștii că în urma unei stări conflictuale cu soțul sau, cel din urmă a plecat de la domiciliu, după care a sunat-o și a amenințat că se va sinucide, aruncându-se într-un lac de acumulare din Budeasa.
În zonă s- au deplasat, în scurt timp, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Pitești și din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov. Bărbatul a fost identificat în zona Sudeaua, a lacului de acumulare din comuna Budeasa, și împiedicat să își ducă intenția la îndeplinire. După ce l- au oprit în trafic, bărbatul a mărturisit intenția sinucigașă. Tânărul, de 26 de ani, cu domiciliul în Slatina, județul Olt, va fi transportat la o unitate medicală pentru evaluarea stării medicale și asistență de specialitate. Bărbatul se află la a doua căsătorie. De puţin timp s-a despărţit de soţie, fără a intenta divorț şi, joi seară, cei doi s-au certat.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii