Web Analytics

Tânăr mort într-un accident grav petrecut în Argeş

de | 2.03.2017 09:48 | Actualitate

AccidentCapPod

Un tânăr a murit, iar alţi doi sunt în stare gravă la spital, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un cap de pod şi a luat foc.


Accidentul s-a produs joi dimineaţă, în comuna argeşeană Schitul Goleşti. Şoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 29 de ani, din localitatea dâmboviţeană Crângurile, a pierdut controlul volanului. Maşina s-a izbit puternic într-un cap de pod din beton şi, în urma impactului, a luat foc.
Pompierii au stins incendiul care se manifesta la compartimentul motor şi au intervenit pentru descarcerarea pasagerului aflat pe bancheta din spate a maşinii. După ce a fost extras din autoturism, tânărul, în vârstă de 19 ani, a fost predat echipajului SMURD, care l-a transportat la spital. Şoferul autoturismului a fost, de asemenea, scos dintre fiarele contorsionate şi resuscitat, însă manevrele au fost inutile, acesta decedând. Cea de a treia victimă, o femeie în vârstă de 18 ani, din oraşul Ştefăneşti, a fost transportată la Spitalul Judeţean Argeş. În urma verificărilor, anchetatorii au stabilit că şoferul ar fi urcat la volanul autoturismului deşi avea permisul suspendat.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii