Web Analytics

Tânăr din Pitești prins în flagrant în timp ce comercializa droguri

de | 3.05.2017 18:36 | Actualitate

perchezitii proxeneti

Un tânăr, de 18 ani, a fost depistat în flagrant delict, în data de 2 mai,  în timp ce tranzacționa 3 grame de droguri de risc.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T.— S.T. Piteşti, au depistat în flagrant delict, pe raza municipiului Pitești, un tânăr bănuit de trafic de droguri de mare risc. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

Din cercetări au rezultat indicii că tânărul ar fi efectuat mai multe comenzi de droguri din Olanda si Anglia, prin intermediul unor rețele de tip ,,Darknet”. Ulterior drogurile erau livrate prin intermediul unor firme de curierat către un colaborator al acestuia, din România.

Pentru probarea activității infracționale, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința tânărului, din municipiul Pitești.

În urma percheziției, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 5 grame de hașiș precum și ustensile folosite la prepararea, cântărirea și porționarea drogurilor.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii