Web Analytics

Tânăr din Argeș mort în urma unui accident, în Timiș

de | 10.01.2022 10:08 | Actualitate

Un tânăr de 25 de ani, din comuna argeșeană Stolnici a decedat, în această dimineață, într-un accident de circulație. Șoferul se întorcea din Franța și era la prima lui cursă cu o autoutilitară de transport marfă, când s-a izbit frontal de un TIR, pe raza localității Margina, județul Timiș.

Din nefericire, pentru tânărul șofer al microbuzului salvatorii nu au mai putut face nimic. Bărbatul de 25 de ani a murit în urma impactului.

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, a condus o autoutilitară pe DN 68 A dinspre Margina spre Cosava, iar la un moment dat a intrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa regulamentar din sensul opus de mers, condus de un bărbat de 55 de ani. În urma impactului conducătorul autoutilitarei a decedat, iar conducătorul tirului a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fiind și acesta rănit. Politiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Citește și:S-au finalizat lucrările de reabilitare la Spitalul de Recuperare Brădet

sursă foto: opiniatimisoarei.ro.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole