Web Analytics

Table și o „miuță” în drum atunci când șoselele României sunt aglomerate

de | 23.08.2021 09:56 | Actualitate

Imagini unice au fost surprinse în acest weekend pe drumurile din România. Ce faci atunci când șoselele sunt aglomerate? Românii au soluția-joci table și o miuță în drum.

Imaginile sfârșitului de săptămână încheiat cu îndelungi așteptări în trafic au venit însă din Valea Oltului. Acolo, românii au găsit modalități de a nu-și încheia vacanța cu nervi din cauza blocajelor: au încins o „miuță” și o partidă de table chiar în mijlocul drumului.

Pe Valea Oltului, pentru că traficul era blocat, doi bărbați și-au pus scaune pe banda opusă de mers și au început să joace table. În zonă a avut loc un accident cu șapte victime, iar cozile de mașini s-au întins pe câțiva kilometri.  În tot acest timp, ca să mai scape de plictiseală, alți șoferi au jucat fotbal.

După ce s-au înghesuit pe plaje, turiștii care au fost la mare au umplut drumul de întoarcere către case. Pe Autostrada Soarelui, polițiștii de la rutieră au făcut controale în trafic. Au vrut să vadă cine a consumat alcool sau droguri. Doi șoferi au rămas fără permis după acest weekend în care s-au distrat prea mult și apoi au urcat la volan.

sursa foto/ digi24.ro

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii