Web Analytics

Sutele de candidaţi care dau zilnic examen de permis la Piteşti nu au unde să îşi facă nevoile. Prefectul Dragnea e impasibil

de | 11.10.2018 12:02 | Culise

De ani de zile, numeroșii candidați care dau proba practică a examenului de permis auto la Pitești au o mare problemă. O problemă la care nici Primăria Pitești și nici Prefectura Argeș nu au reacție. Concret, în zona Stadionului „Nicolae Dobrin”, acolo unde stau zilnic sute de candidați așteptând să intre la proba de traseu, nu există nici măcar un WC public. Și, după ce că stresul examenului la care se pică pe capete e mare, candidații sunt nevoiți să își amâne nevoile fiziologice, fie să caute soluții pe după mașini ori copaci.
Cel mai apropiat WC public e în Grădina Publică din centru, adică la 2 kilometri de locul unde începe examenul. Și cum Direcția de Permise e în subordinea Prefecturii Argeș, ne-am aștepta ca prefectul Emilian Dragnea să aibă vreo reacție.
Din păcate însă, primul om al județului e impasibil și aici, ca și în multe alte cazuri de interes public. Vă place pe cine ați pus prefect, domnule senator Valeca?
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii