Bunuri de sute se mii de euro confiscate în urma descinderilor la cămătari

de | 9.03.2018 08:08 | Actualitate

euro

Bunuri în valoare de peste 250.000 de euro, 53.000 de lei si 25.700 de euro în numerar au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș în urma perchezițiilor desfășurate ieri. 6 persoane au fost reținute.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate ieri, 8 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor bunuri în valoare de aproximativ 250.000 de euro, susceptibile a proveni din săvârșirea de infracțiuni.

De asemenea, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor 53.000 de lei și 25.700 de euro susceptibili a proveni din infracțiuni.

25 de persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Curtea de Argeș pentru audieri.

În urma administrării probatoriului, 6 bărbați au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Reamintim că la data de 8 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, au efectuat 12 percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane din județul Argeș.

Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de camătă și furt.

 

Sursă foto: Pressalert

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii