Sute de oameni, prezenți la înmormântarea soților Pristavu

de | 29.12.2019 20:49 | Actualitate

Au fost înmormântați cei doi soți din Pitești care au decedat în accidentul rutier petrecut în a doua zi de Crăciun, accident în care a fost implicat și fostul ministru Daniel Chițoiu.

La ora 12, Biserica “Adormirea Maicii Domnului” din Trivale era plină. Sute de oameni au aprins lumânări la căpătâiul celor doi soți, Haralambie (82 ani) și Elisabeta Pristavu (73 de ani), despre care au spus doar cuvinte de laudă. Trupurile neînsuflețite au fost îngropate în cimitirul Sf. Gheorghe. Cei doi soți erau proprietarii unui magazin de stofe din Pitești. 

Reamintim că soții Pristavu au murit joi, 26 decembrie, în localitatea Cotmeana, după ce mașina lor a intrat în coliziune cu mașina condusă de Daniel Chițoiu, fost ministru al Economiei. 

În mașina familiei Pristavu se afla și a treia victimă a accidentului, o femeie in vârstă de 71 de ani, care, la fel ca Daniel Chițoiu, se află internată la Spitalul Floreasca din București.  Pentru că este în continuare internat, Daniel Chițoiu nu a fost până acum audiat. Polițiștii încă nu au stabilit care dintre șoferi a pătruns pe contrasens. Urmează să fie efectuată o expertiză tehnică pentru a se lămuri mecanismul producerii accidentului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii