Web Analytics

Sute de locuri disponibile în Piteşti pentru tinerii interesaţi să urmeze o şcoală militară

de | 24.02.2018 10:56 | Actualitate

scoala militara pitestiBiroul de informare-recrutare al Centrului Militar Judeţean Argeş a început campania de recrutare a tinerilor, băieţi şi fete, care sunt interesaţi de a urma o şcoală militară, de nivel liceal, postliceal ori de învăţământ universitar militar.
În Argeş, pentru învăţământul postliceal militar de formare a maiştrilor militari, sunt disponibile 296 de locuri la Școala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri Forţe terestre „Basarab” I Piteşti.
Candidaţi eligibili sunt elevii claselor a XII-a şi absolvenţii de liceu cu diplomă de bacalaureat, care au până în vârsta de 28 de ani împliniţi în 2018, termenul limită de depunere a dosarelor fiind 2 mai.
Tot în Argeş, mai sunt disponibile 295 de locuri pentru învăţământul postliceal militar de formare a subofiţerilor, şa Școala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri Forţe Terestre „Basarab” I Piteşti. Și aici se pot înscrie elevii de clasa a XII-a sau cei care au dat mai demult bacalaureatul, limita de vârstă fiind de 35 de ani.
Detalii suplimentare pot fi găsite şi pe site-urile www.mapn.ro.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii