Web Analytics
scris marți, 18.06.2024

Surse: Șefii USR vor să rupă alianța cu ADU

Surse politice au precizat că mai marii USR nu vor să mai audă de ADU și urmează să rupă această alianță făcută înainte de alegeri cu Cătălin Drulă la șefia partidului. Mai mult, sursele citate spun că la alegerile prezidențiale, USR intenționează să mergă singuri cu propriul candidat. La fel si la alegerile parlamentare. Viitorul șef al partidului, care cel mai probabil va fi Elena Lasconi, va iniția ruperea ADU.

Surse: Șefii USR vor să rupă alianța cu ADU

Lasconi atacă Alianța Dreapta Unită

Elena Lasconi, reconfirmată prin vot în funcția de primar la Câmpulung, a declarat, la două zile după alegeri, că de vină pentru rezultatul „dezastruos” al USR sunt Cătălin Drulă, dar și membri ai Biroului Național, despre care spunea că ar trebui și ei să își dea demisia. Ea a descris Alianța Dreapta Unită ca fiind „o greșeală, deoarece a fost făcută pe genunchi.”

Citește și: Elena Lasconi și-a anunțat candidatura la șefia USR

 „Alianța Dreapta Unită poate fi o greșeală, a fost făcută pe genunchi, eu am solicitat să ne dea un răgaz să vedem care-i treaba, să facem măsurători, nu s-a întâmplat și consider că a fost o greșeală. Acum suntem într-o situație foarte slabă, eu nu m-am așteptat să văd o cifră sub 10″, a declarat Lasconi.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită