Web Analytics
scris duminică, 30.06.2024

Surprins de radar, la Mioveni, cu 176 km pe oră!

Vineri şi sâmbătă, în Argeş, polițiștii rutieri au desfăşurat 78 de filtre pe şosele, efectuând 606 testări pentru detectarea consumului de alcool sau de substanțe cu efect psihoactiv.

Surprins de radar, la Mioveni, cu 176 km pe oră!

Citeşte şi: Video. Razie în Pitești. Ce nereguli s-au găsit

Ca urmare a abaterilor constatate cu acest prilej, au fost aplicate 538 de sancțiuni contravenționale, însumând aproximativ 100.000 de lei. De asemenea, au fost reținute 36 de permise de conducere și au fost retrase 23 de certificate de înmatriculare.

Multe abateri au fost la regimul de viteză, unii şoferi apăsând mai mult decât trebuie pedala de acceleraţie. Spre exemplu, potrivit Biroului de presă al IPJ Argeş, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Boteni, conducea un autoturism în Mioveni, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 176 km/h – cu 96 km/h peste limita de viteză admisă pe respectivul sector de drum!

S-a întâmplat sâmbătă, 29 iunie. În aceeaşi zi, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Valea Mare Pravăț, conducea un autoturism pe DN 73 – Țițești, având viteza de 142 de km/h.

Cei doi au primit câte o amendă de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisele auto le-au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce timp de 120 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită