Web Analytics
scris marți, 25.06.2024

Suporterii naționalei au sosit deja în Frankfurt pentru a fi alături de tricolori la meciul cu Slovacia de la EURO 2024

Milioane de suporteri ai naționalei speră într-o calificare după meciul de miercuri cu Slovacia. Fanii au sosit deja în Frankfurt pentru a fi alături de tricolori. Cu un rezultat egal, ambele echipe ar putea merge mai departe la EURO.

Suporterii naționalei au sosit deja în Frankfurt pentru a fi alături de tricolori la meciul cu Slovacia de la EURO 2024

Suporterii români au umplut terasele din Frankfurt și așteaptă nerăbdători meciul de miercuri cu Slovacia. Fanii Naționalei nu concep o înfrângere și sunt alături de tricolori. Indiferent de rezultat, pentru mulți este o bucurie că pot urmări meciul din Germania.

După ce aproximativ 40.000 de suporteri români au făcut spectacol la Munchen, înainte, în timpul și după meciul România – Ucraina 3-0, ”Tricolorii” au avut parte de o susținere impresionantă și la duelul cu Belgia, 0-2. În jur de 30.000 de români au fost prezenți la Koln, la eșecul în fața Belgiei. Chiar dacă rezultatul nu a fost cel dorit, elevii lui Edi Iordănescu au avut o evoluție apreciată, iar fanii au cântat pe toată durata partidei. Aproape 30 de mii de suporteri români sunt așteptați pe stadion la meciul cu Slovacia, ce va avea loc miercuri, de la ora 19.

Citește și: Suporter român, înjunghiat de fanii belgieni, după meci

Jurnaliștii de la L’Equipe au remarcat modul în care suporterii din România au susținut echipa națională, dar au vorbit și despre situația ieșită din comun din Grupa E. ”Oricât de incredibil ar părea, în ciuda înfrângerii cu 0-2 în faţa Belgiei, sâmbătă, pe Rhein Energie Stadion din Koln, România rămâne liderul acestei Grupe E de un suspans insuportabil. Toate cele patru echipe merg în ultima etapă de miercuri cu acelaşi număr de puncte (trei), o situaţie fără precedent. Susţinuţi de un contingent fabulos de 30.000 de fani entuziaşti şi dezlănţuiţi, care au rămas gălăgioşi şi dinamici de la început până la sfârşit, ‘Tricolorii’ au ajuns în această fază datorită unui atac mai bun (trei goluri marcate). Un egal cu Slovacia, miercuri, va fi suficient pentru ca oamenii lui Edward Iordănescu să avanseze în optimi”, a notat L’Equipe.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită