Web Analytics

bursa.ro: Suporterii cumpără echipa Dinamo „bucată cu bucată”

de | 15.06.2020 18:57 | Actualitate, Sport

Suporterii dinamovişti au reuşit să rezolve parţial problemele financiare ale echipei de fotbal din Şoseaua Ştefan cel Mare şi să intre şi în posesia unui pachet consistent de acţiuni. Practic, fanii cumpără, „bucată cu bucată” clubul de la Ionuţ Negoiţă, care până acum a negociat, fărp succes, vânzarea pachetului majoritar de acţiuni cu foarte mulţi oameni de afaceri din ţară şi străinătate.

Asociaţia suporterilor dinamovişti „Peluza Cătălin Hîldan” anunţă că a achiziţionat al doilea pachet de 10% din acţiunile clubului de fotbal FC Dinamo prin programul socios „Doar Dinamo Bucureşti”, ajungând acum să controleze 20,6%: „Avem 20,06% din clubul Dinamo! Ne-am ţinut de cuvânt şi am plătit din nou salariile jucătorilor şi alte cheltuieli administrative. Aceasta a fost hotărârea membrilor care au votat pe platforma DDB. Rezultatul votului arată determinarea câinilor în tot ce fac: 97,5% din socios au votat DA şi astăzi, boardul DDB şi Clubul Dinamo 1948 au semnat documentul prin care a fost preluat un al doilea pachet de 10% din acţiunile clubului pentru 1 leu. Tot astăzi a fost virată şi suma de 735.000 lei pentru plata res­tanţelor faţă de jucători. Asta înseamnă respect faţă de membrii DDB care doresc să ne respectăm deviza «fapte, nu vorbe». Cu oameni ca voi Dinamo nu va muri niciodată! Dinamo trăieşte prin suporteri şi niciun virus nu va putea omorî visul suporterilor de a salva Dinamo şi de a decide singuri destinele acestui club. Vom fi loviţi din toate părţile în aceste zile. Loviţi de un adversar invizibil, aşa cum este virusul acesta, dar şi de duşmanii clasici, care se tem că Dinamo se ridică. Dar cu fiecare lovitură noi trebuie să devenim mai puternici şi mai hotărâţi. Nimic nu ne mai poate întoarce din drum. Am promis că la 10.000 de membri clubul Dinamo va fi al suporterilor. Şi ne vom ţine de cuvânt! Astăzi trebuie să spargem pragul de 7.000 de membri şi să continuăm să creştem.”

Asociaţia suporterilor dinamovişti „Peluza Cătălin Hîldan” a lansat, la 29 mai 2018, proiectul socios „Doar Dinamo Bucureşti” prin care fanii pot deveni acţionari. Potrivit proiectului, fanii au la dispoziţie două variante pentru a deveni membri DDB: pot cotiza cu 48 de euro pe an sau cu 1.948 de euro pe an.

Citește mai departe pe bursa.ro

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

4 Comentarii

  1. Sclavilor ce treaba are Dinamo cu județul Argeș?

  2. Știrea e pusă pentru fanii echipei Dinamo din Argeș, care sunt mulți…

    • Încă puțin și jucați și voi de la 11. Dinamo e cea mai corupta din România cu titluri furate cu o galerie care pe unde merge face scandal. O echipa la care le moare jucătorii pe teren deci Dumnezeu nu doarme.

  3. Încă puțin și jucați și voi de la 11. Dinamo e cea mai corupta din România cu titluri furate cu o galerie care pe unde merge face scandal. O echipa la care le moare jucătorii pe teren deci Dumnezeu nu doarme. Nimeni nu a uitat cine l a lucrat pe Dobrin în 1970.