Web Analytics
scris duminică, 23.06.2024

Suporter român, înjunghiat de fanii belgieni, după meci

Un grup de suporteri români a fost atacat de belgieni imediat după meciul de aseară de la Koln. Partida de la Euro 2024 dintre România și Belgia s-a lăsat cu incidente extrem de violente. Un tânăr de 22 de ani a fost înjunghiat în picior și a fost transportat de urgență la spital.  Atacul a avut loc într-un oraș aglomerat din Belgia, unde mai mulți români urmăreau meciul într-un local.  La părăsirea acestuia, suporterii au fost agresați pe străzi de către un grup de tineri belgieni.  Tânărul a fost transportat de urgență la cel mai apropiat spital.

Suporter român, înjunghiat de fanii belgieni, după meci

Eșec pentru „tricolori”

Belgia a învins România în al doilea meci de la EURO 2024 cu 2-0, după acel 3-0 cu Ucraina. România rămâne cu 3 puncte în grupă și încă are șanse la calificarea în optimi

Într-o atmosferă spectaculoasă creată de cei aproape 30.000 de fani români, meciul a început șocant pentru „tricolori”. Nicușor Bancu a pierdut mingea la 40 de metri de poartă, pe construcție, iar belgienii au profitat imediat. Au mutat balonul pe partea opusă la Doku, care a trimis mingea în careu. Acolo a preluat-o Lukaku, cu spatele la poartă, și l-a servit excelent pe Tielemans. Nemarcat, acesta a tras perfect de la 20 metri și l-a învins pe Niță. Era minutul 2 și deja era 1-0.  Imediat după gol, România putea să egaleze. În minutul 4, Drăgușin a reluat cu capul, dar Casteels a plonjat și a respins în corner, de sub bară. Apoi, belgienii au pus stăpânire pe joc, însă portarul Niță a fost pe fază  și a reușit ca scorul să nu ia proporții.

Citește și: Euro 2024. Mesajul lui Edi Iordănescu pentru fani: „Capătul nu e aici, vă asigur”

În a doua repriză, românii au fost mai activi, având câteva șanse de a egala. Până în min 65 când Lukaku marchează, însă golul a fost anulat pentru ofsaid. În minutul 68, România a avut cea mai mare ocazie a sa. Dennis Man a scăpat singur spre poartă, dar l-a luat la țintă pe Casteels, din 7 metri! Tot belgienii sunt cei care marchează, în min 80.  S-a terminat 2-0 pentru Belgia, iar România încă nu sărbătorește calificarea în optimi. Urmează meciul cu Slovacia, care speră și ea la calificare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită