Web Analytics
scris miercuri, 19.06.2024

Suporter la meciul de poveste România-Ucraina, de pe Alianz Arena. Adrian Bughiu: „Am stat undeva în dreptul liniei de 16 metri a careului unde a dat Stanciu gol”

Adrian Bughiu, vicepreședinte al Consiliului Județean, a fost unul dintre argeșenii prezenți la meciul de poveste, de luni, 17 iunie, al echipei naționale a României, care a învins Ucraina cu 3-0, la Campionatul European de fotbal. Marți, pe drumul de întoarcere spre țară, dl Bughiu ne-a vorbit despre emoția trăită la Munchen, în tribunele Alianz Arena.

Suporter la meciul de poveste România-Ucraina, de pe Alianz Arena. Adrian Bughiu: „Am stat undeva în dreptul liniei de 16 metri a careului unde a dat Stanciu gol”

„Sunt un suporter care merge după echipa națională, și prin deplasări, și acasă. Acum stăteam de vorbă cu prietenii mei și spuneam că e prima dată când am văzut atât de mulți români în afara granițelor țării. Și mai important: deși au curs valuri, mări de bere, noi nu am văzut conflicte între conaționalii noștri sau între conaționali și alții; a fost o euforie generală, un entuzism general încă înainte de meci, iar lucrul ăsta cred că s-a transmis într-un fel și în teren, pentru că, deși sună a clișeu, suporterii au fost cu adevărat al 13-lea jucător – deci, ai noștri au avut doi jucători în plus. Iar munchenezii au fost foarte prietenoși, ne-au încurajat, s-au bucurat de bucuria noastră în permanență. Practic, vreo două zile Munchen-ul a fost în galben, s-a vorbit limba română ca a doua limbă.

La meci au fost foarte mulți argeșeni. M-am întâlnit cu multă lume aici, în general oameni din lumea privată, dar din toate categoriile sociale, pentru că accesul n-a fost neapărat unul complicat sau costisitor la acest Campionat European, comparativ cu altele. Biletele au fost între 60 și 250 de euro. Eu am stat undeva în dreptul liniei de 16 metri a careului unde a dat Stanciu gol în prima repriză.
La meciurile din grupă nu mai merg. Dacă dă Domnicu să ieșim din grupe, văd cum fac”
– ne-a spus Adrian Bughiu.

Citește și David Popovici s-a calificat cu cel mai bun timp în finala de 100 metri liber la Campionatele Europene de natație

Citește și Președintele violet, Dani Coman, la reunirea lotului: ”Vrem să aducem doar calitate”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită