Web Analytics

Supermarket-urile JAM vă așteaptă în cele 8 MAGAZINE pentru cumpărăturile de Sărbători!

de | 18.12.2020 09:17 | Actualitate, Economie

În supermarket-urile JAM găsești tot ce îţi trebuie, la preţuri competitive, unde mai pui că poate prinzi şi o reducere, care să îţi aducă un motiv în plus de bucurie atunci când mergi la cumpărături.

Ți-ai împodobit casa de Sărbători? Doar la JAM ai o gamă largă de decorațiuni și ornamente, la cele mai mici prețuri din oraș!

Avem o zonă specială cu podoabe pentru brad, ornamente pentru masă, veselă specială, lumânări parfumate, beteală şi multe altele ce le poţi folosi ca şi idei de cadouri. Vei găsi şi coşuri cu produse rafinate, frumos ambalate, ce le poţi oferi în dar.

Seturile cadou cu cosmetice, de asemenea te pot scoate din impas atunci când nu mai ştii ce cadouri să pui în sacul Moşului.

Tot în supermarket-urile Jam găsești o mână de ajutor la nevoie în bucătărie! Făină, ulei, stafide, ouă proaspete, zahăr de toate felurile, de la brun la aromat, esenţe parfumate, bomboane decorative, drojdie şi multe altele. 

Tot ceea ce ai nevoie pentru o masa ta de Sărbători – doar la Jam

La noi poţi să alegi dintr-o gamă selectă de băuturi alcoolice, pentru ca tu și familia ta să ai parte de tot ce e mai bun atunci când vine vorba să vă așezați la masă!

Vă așteptăm în cele 8 magazine din #Pitești, #Ștefănești și #Topoloveni.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii