Web Analytics

Sunteți așteptați la cea de-a noua ediție a Festivalului DraculaFest

de | 19.08.2017 12:48 | Actualitate

draculaSâmbătă seara sunteți așteptați, la Cetatea Poenari, la cea de-a noua ediție a Festivalului DraculaFest. Conform tradiției veti fi întâmpinați la urcare cu bocceluțe cu merinde și apă. Sus vă așteaptă domnitorul și boierii săi.

 

Începând cu ora 20.00 se vor depăna legendele locului, iar atmosfera de altădată va fi reînviată. Povestea fraților arefeni și istoria locurilor vor fi depănate de profesorul Cezar Bădescu, iar muzica folk și cântecele de munte vor fi asigurate de Bogdan Ion Mircea.

Leon Magdan (Românii au talent) a pregătit un spectacol tematic Vlad Țepeș interactiv, cu scenete medievale și elemente de butaforie specifice acelor vremuri, cu momente artistice în care publicul va afla curiozități și lucruri incredibile despre voievod, despre Cetatea Poenari, informații atrăgătoare și fascinante din izvoare istorice și din legendele acestor frumoase locuri. Spectacolul va cuprinde și un moment artistic de teatru de umbre, dar și unul de iluzionism medieval.

Nu va lipsi nici momentul tăierii cozonacilor imenși, iar fiecare participant va pleca acasă cu două cadouri care să-i amintească de ediția 2017 a Festivalului DraculaFest.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii