Jurnalul de Arges
  • Prima pagină
  • Actualitate
  • Politica si Administratie
  • Dezvaluiri
  • Economie
  • Opinii
  • Cultura
  • Sport
  • PRINT
    • Culise
    • Jurnalul Universitar
    • Omul saptamanii
    • Blitz
    • Caricaturi
    • Arhiva PDF
No Result
View All Result
  • Prima pagină
  • Actualitate
  • Politica si Administratie
  • Dezvaluiri
  • Economie
  • Opinii
  • Cultura
  • Sport
  • PRINT
    • Culise
    • Jurnalul Universitar
    • Omul saptamanii
    • Blitz
    • Caricaturi
    • Arhiva PDF
No Result
View All Result
Jurnalul de Arges

Ultimele știri

Coronavirus: Argeșul nu a depășit pragul de 100 de cazuri în ultimele 24 de ore. Vezi situația la nivel național 1

Coronavirus: Argeșul nu a depășit pragul de 100 de cazuri în ultimele 24 de ore. Vezi situația la nivel național

2 ore ago
Petrecere privată la Bârla, încheiată cu amenzi 2

Petrecere privată la Bârla, încheiată cu amenzi

4 ore ago
Conferință despre vaccinare și întoarcerea la școală cu un secretar de stat, directori de școli și DSP 3

Conferință despre vaccinare și întoarcerea la școală cu un secretar de stat, directori de școli și DSP

5 ore ago
Mii de familii din Argeş trăiesc din ajutoare sociale 4

Mii de familii din Argeş trăiesc din ajutoare sociale

5 ore ago

Categorii

  • Actualitate
  • Bani europeni
  • Blitz
  • Caricaturi
  • Culise
  • Cultura
  • Dezvaluiri
  • Economie
  • Home
  • Jurnalul Universitar
  • Omul saptamanii
  • Opinii
  • Politica si Administratie
  • Sport
  • Turism

Subway deschide la Piteşti primul restaurant Fresh Forward Decor

Subway deschide la Piteşti primul restaurant Fresh Forward Decor 5
byJurnal de Arges
2 ani ago
in Economie

Subway România, cu peste 500 de angajaţi şi 38 de restaurante pe piaţa locală, dintre care 17 în Bucureşti, a încheiat 2018 cu rezultate financiare în creştere, astfel că volumul vânzărilor per restaurant s-a majorat cu 8% faţă de 2017. Tendinţa pozitivă s-a resimţit şi în prima lună din 2019, potrivit unui comunicat de presă al Subway. În 2019, lanţul de restaurante are în plan să se extindă prin deschiderea de restaurante cu conceptul Fresh Forward Decor. Primul restaurant de acest tip va fi deschis în Piteşti. „Planificăm să deschidem noi restaurante stradale în marile oraşe universitare şi să continuăm parteneriatul cu staţiile de benzină în tranzit din toată ţara. Anul acesta vom redecora pe conceptul Fresh Forward Decor toate restaurantele care au fost deschise în 2012”, a spus Andrei Trifan, development agent la Subway. Lanţul de restaurante anunţă că în 2019 accentul va fi pus pe francizaţi.
F. Silvestru

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required


Tags: subway

Related Posts

Consiliul UE a aprobat fonduri pentru adeverințele verzi de liberă circulație pe timpul pandemiei 6
Actualitate

Consiliul UE a aprobat fonduri pentru adeverințele verzi de liberă circulație pe timpul pandemiei

10/04/2021 - 09:51
Producţia de hidrocarburi a OMV Petrom, în scădere ușoară 7
Actualitate

Producţia de hidrocarburi a OMV Petrom, în scădere ușoară

09/04/2021 - 14:39
Vedeta de televiziune Kim Kardashian West, inclusă pentru prima dată în topul Forbes al miliardarilor lumii 8
Actualitate

Vedeta de televiziune Kim Kardashian West, inclusă pentru prima dată în topul Forbes al miliardarilor lumii

09/04/2021 - 14:14
Leul a crescut la 4,9212 unităţi pentru un euro 9
Actualitate

Leul a crescut la 4,9212 unităţi pentru un euro

09/04/2021 - 13:25

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate.


  • PATRIARHIA SALUTĂ DECIZIA, MINISTERUL SĂNĂTĂŢII CERE RESPONSABILITATE Circulaţie la liber de înviere
  • Scaunele: de Eugen Recep Tayyip Erdogan Ionescu
  • RAPORT ASF: Banca Transilvania a dat o treime din valoarea tranzacţiilor, anul trecut
  • PREGĂTIND PROPRIA LISTARE Bursa Arabiei Saudite s-a transformat într-un holding
  • FAO: Cea mai mare creştere a preţului alimentelor la nivel global din ultimii zece ani
  • Fosta bancă Marmorosch Blank se transformă în cel mai luxos hotel din Capitală
  • Vântul de la Marea Neagră, un potenţial energetic neexploatat
  • Decizie istorică a CEDO: Vaccinarea obligatorie este "necesară într-o societate democratică"
  • ALERT Spitalul Foişor este evacuat pentru a fi transformat în unitate COVID-19

Next Post
Primăria Topoloveni a organizat o nouă ediţie a Festivalului „Tita Bărbulescu” 10

Primăria Topoloveni a organizat o nouă ediţie a Festivalului „Tita Bărbulescu”

  • Contact
  • Confidențialitate
  • Cookies

Redacție

  • Redactor șef: Gabriel Grigore;
  • Manager: Cristian Vasile;
  • Director economic: Claudia Sima;
  • Secretar general de redacţie: Alina Crângeanu;
  • Senior editor: prof. dr. Cornel Carp, avocat Maria Cristina Leţu, doctor în Drept;
  • Redacţia: Marius Ionel, Cornel Drăghici, Cătălin Ion Butoiu, Mari Tudor, Izabela Moiceanu, Marian Staicu, Cristina Simion;
  • Corectură: Corina Grigore;
  • Grafică: Bogdan Pintilie;
  • DTP și procesare imagine: Cristian Radu.

Contact:

  • e-mail: jurnaldearges@gmail.com
  • Tel: 0248.221774
  • Fax Contabilitate: 0248.223271

 

TRAFIC

© 2020 Jurnal de Argeș - partener în rețeaua PressHub.

No Result
View All Result
  • Prima pagină
  • Actualitate
  • Politica si Administratie
  • Dezvaluiri
  • Economie
  • Opinii
  • Cultura
  • Sport
  • PRINT
    • Culise
    • Jurnalul Universitar
    • Omul saptamanii
    • Blitz
    • Caricaturi
    • Arhiva PDF

© 2020 Jurnal de Argeș - partener în rețeaua PressHub.