Web Analytics
scris vineri, 19.07.2024

Subprefect surprins în ipostaze indecente. Și-a dat demisia din funcție

Deputatul Ion Petruș Stan, subprefectul PSD din județul Călărași, se află în mijlocul unui scandal de proporții, după ce imagini indecente cu acesta au apărut pe internet.

Subprefect surprins în ipostaze indecente. Și-a dat demisia din funcție

Subprefectul de Călărați a înaintat ministrului Afacerilor Interne demisia sa din funcție, în urma scandalului cu iamgini indecente.  ”Subsemnatul Stan Ionuț Petru, în calitate de subprefect al județului Călărați, numit prin Hotărârea Guvernului Nr. 2/2024, în temeiul  art. 252 alin (2), din OUG Nr. 57/2019 privind Codul administrativ, vă rog să luați act de demisia mea din funcția de subprefect al județului Călărași”.

Citește și: Vânătorul suspendat pe trei ani din AJVPS Argeş revine cu noi dezvăluri. Ionuţ Popescu, despre colegii din grupa de vânătoare: „Împuşcaseră trei purcei mistreţi şi voiau să declare doar unul”

Politicianul a fost surprins în ipostaze indecente, în compania unor tinere, dezlănțuindu-se la petrecerile organizate în cadrul rețelei interne PSD de tineret din județ. În imaginile care au ajuns deja în mediul online deputatul apare la diverse petreceri în chiloți, posibil aflat sub influența alcoolului, dansând cu pistolul în mână, înjurând sau dormind pe jos. Inițial, imaginile cu deputatul, care părea a fi în stare de ebrietate sau sub influența altor substanțe- au fost distribuite pe rețeaua internă a structurii de tineret PSD din județul Călărași, apoi respectivele poze au început să circule pe mai multe rețele de socializare

Ionuț Petruș Stan a fost desemnat subprefect al județului Călărași în ianuarie 2024, prin Hotărârea nr.2 a Guvernului României. (Foto: observatornews.ro)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...