Web Analytics
scris miercuri, 24.07.2024

Studiu de 500 de pagini: Decesele în exces în timpul perioadei Covid, cauzate de răspunsul autorităților, nu de Covid

Ustudiu de 521 de pagini publicat vineri a analizat excesul de mortalitate din 125 de țări în timpul pandemiei de Covid (2020-2023) și a descoperit că majoritatea deceselor au fost cauzate de răspunsul guvernelor, care au impus blocaje și campanii forțate de vaccinare, și nu de virusul Covid.

Studiu de 500 de pagini: Decesele în exces în timpul perioadei Covid, cauzate de răspunsul autorităților, nu de Covid

Citește și: Programul „Masă la școală” va fi extins. Ce spune Raluca Turcan

„Descriem mecanisme plauzibile și susținem că cele trei cauze primare de deces asociate cu excesul de mortalitate din toate cauzele în timpul (și după) perioada Covid sunt: (1) Stresul biologic (inclusiv psihologic) cauzat de restricții precum blocajele și schimbările structurale socio-economice asociate; (2) Intervențiile medicale non-COVID-19, cum sunt ventilatoarele mecanice și medicamentele (inclusiv refuzul tratamentului cu antibiotice); (3) Campaniile de vaccinare COVID-19, inclusiv vaccinările repetate ale acelorași populații”, se arată în studiu la pagina 4.

Cercetătorii s-au referit la fenomenul deceselor induse de guverne ca fiind un „asalt” și o „catastrofă”.

„Catastrofa mortalității din perioada Covid este exact ceea ce se întâmplă atunci când guvernele provoacă perturbări la nivel global și atacuri împotriva propriilor populații”, spun autorii studiului la pagina 5. „Subliniem importanța stresului biologic cauzat de schimbările bruște și de amploare în plan societal și de intervenții agresive medicale (inclusiv refuzul tratamentului pentru pneumoniile bacteriene, injectările repetate etc.). Estimăm că o astfel de campanie de perturbări și atacuri într-o lume modernă va produce o rată globală a mortalității pentru toate vârstele de >0,1% din populație pe an, așa cum a fost și în catastrofa mortalității din 1918.”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită