Web Analytics

Studenţii UPIT au avut standuri cu flori la Simfonia Lalelelor

de | 18.04.2019 13:20 | Actualitate

Universitatea din Pitești participă din 2003 la expoziția de flori și plante ornamentale de la Casa Cărții, prin specializarea Horticultură. De trei ani se implică și specializările Biologie, Ecologie și Protecția Mediului. Standurile de la Simfonia lalelelor sunt realizate de studenți pe baza inspirației și ghidându-se și după câteva sugestii online.
În acest an, standul studenților de la Horticultură a înfățișat tradiționala nuntă. Adevărată experiență vizuală și olfactivă! Mirii, nuntașii și bârfitorii au fost întruchipați de ghivece cu flori. La câțiva pași, studenții de la Biologie și Ecologie au amenajat o grădină care conținea o bancă din paie, felurite obiecte decorative cu flori, aranjate minuțios, felinare, fântână, mese, animale din lemn etc.
“Tema standului realizat de studenții de la Biologie și Ecologie și Protecția Mediului a fost «Armonii de Primăvară», încadrându-se în tema generală impusă de organizatori, «Grădini vesele»”, ne-a spus lector univ. dr. Monica Neblea de la Departamentul Științele Naturii, UPIT.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii