Web Analytics

”Street food festival” a fost anulat în mod subit

de | 16.05.2019 14:15 | Culise

”Prieteni dragi din Pitești, avem o veste importantă. Din motive logistice, suntem nevoiți să amânăm festivalul din acest weekend. Dar fiți fără griji, vă vom vizita în luna iunie, cu street-food delicios și concerte senzaționale, așa cum v-am obișnuit deja. Mulțumim pentru înțelegere.” Așa sună anunțul postat marți, 14 mai, pe contul de FB al viceprimarului Apostoliceanu. Asta în contextul în care toată lumea se aștepta ca de Zilele Piteștiului – manifestări care au debutat la începutul acestei săptămâni, au apogeul de Sfinții Constantin și Elena și țin până pe 31 mai – să avem, ca și anul trecut, Street Food Festival. Numai că municipalitatea a anulat evenimentul, rostogolindu-l în… iunie.
Unele voci susțin că ”Street food” a fost anulat de municipalitate pe motiv că evenimentul va fi populat și frecventat în special de simpatizanții #rezist, iar asta nu ar da bine pentru PSD, mai ales în campania electorală. Alte voci spun că festivalul ar fi fost anulat direct de Cornel Ionică, primarul declarându-se deranjat că hârtia cu evenimentul i-ar fi apărut la mapă în ultimul moment, iar el a considerat asta o dovadă de neseriozitate și improvizație.
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Street food s-a amanat pentru ca vineri pe 17 mai vine Dragnea in Pitesti ! Primarul Ionica a pus pitestenii pe locul doi pe primul loc fiind confortul sefului sau de partid !