Web Analytics
scris miercuri, 10.07.2024

Ștrandurile din Pitești, refugii răcoroase în zile fierbinți. Program și tarife

La Pitești, ștrandurile de pe strada Costache Negri și din cartierul Trivale oferă, prin Serviciul Administrare Bazin de Înot și Baze de Agrement, o alternativă… răcoroasă de petrecere a timpului liber, mult apreciată mai ales în această perioadă caniculară.

Ștrandurile din Pitești, refugii răcoroase în zile fierbinți. Program și tarife

Citește și: Argeşul se mândreşte cu patru eleve de 10 la Evaluarea Naţională

Atmosfera relaxantă de care utilizatorii se pot bucura este datorată atât curățeniei spațiului și igienizării corespunzătoare a apei din bazine, cât și dotărilor existente în bazele de agrement din Pitești” – după cum transmite Primăria pe pagina de Facebook.

Conform sursei citate, plaja din Trivale dispune de 170 de șezlonguri și de 50 de umbrele, alte 30 de șezlonguri urmând a fi achiziționate în scurt timp.

Iar plaja din Costache Negri oferă 210 șezlonguri și 25 de umbrele.

Ambele baze dispun de bazine pentru copii, de locuri de joacă și de zone de food court. Sunt, de asemenea, asigurate servicii de salvamar, pază și asistență medicală, disponibile pentru utilizatori.

Citește și: Prima de vacanţă la Automobile Dacia este de 3.485 lei brut

Programul de funcționare al plajelor este între orele 8:00 și 20:00, iar tarifele pentru serviciile de agrement sunt următoarele:

accesul pe plajă pentru copii sub 10 ani, elevi, studenți și pensionari: 7 lei/persoană/zi; accesul pe plajă pentru adulți: 20 lei/persoană/zi; închiriere șezlong: 10 lei/zi.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...