Web Analytics

Cum s-a stins lumina în cel mai mare parc al Galațiului, în ciuda investițiilor cu bani europeni. Salvarea temporară din beznă: Târgul de Iarnă

de | 2.12.2018 12:43 | Actualitate

Pentru Grădina Publică a Galațiului, cel mai mare parc din oraș, toate planurile indicau în urmă cu opt ani că va fi un spațiu de feerie și lumină. Proiectul de modernizare cu bani europeni semnat în 2011 prevedea că, după căderea serii, 439 de lampadare vor lumina grădina, iar alte 55 de proiectoare vor difuza lumină colorată. În 2018 însă, gălățenii au obosit tot reclamând că parcul e mai mereu cufundat în beznă. Perioada de garanție a proiectului european a expirat, așa că, teoretic, autoritățile se pot apuca să refacă alimentarea cu energie electrică a Grădinii Publice. Până atunci însă, parcul întunecos e gătit de zor cu ghirlande și decorațiuni festive pentru a găzdui Târgul de Iarnă, eveniment care, cel puțin temporar, va readuce lumina pe aleile Grădinii Publice.

Citește tot articolul pe: Viața Liberă Galați 

Articol realizat pentru www.PressHub.ro/BaniEuropeni de  Viața Liberă Galați , în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole