Web Analytics

Stelică Crăciun și-a petrecut noaptea în arest

de | 21.08.2020 08:57 | Actualitate

În ziua de 20 august, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj. Este vorba despre afaceristul Stelică Crăciun, care a și fost reținut în cursul nopții.
Din cercetări s-a stabilit că începând cu luna martie, acesta ar fi amenințat trei persoane, cerând în mod expres retragerea din viața politică, pentru a favoriza o persoană cu care avea o relație de rudenie, aflată în funcție de demnitate publică.( Crăciun este cumnatul primarului din Mărăcineni, Nicolae Dascălu).
Pentru administrarea probatoriului, în cursul zilei de 20 august, au fost efectuate două percheziții domiciliare, pe raza comunelor Micești și Mărăcineni, în urma cărora au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.
După efectuarea perchezițiilor, bărbatul a fost condus la sediul poliției, iar după administrarea probatoriului, în cursul nopții a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii