Web Analytics

Ștefănești: Recidivist reținut pentru că a intrat fără drept în curtea unei locuințe

de | 23.08.2020 16:02 | Actualitate

 

În noaptea de 21 spre 22 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112, că un bărbat ar fi pătruns fără drept în curtea unei locuințe de pe raza aceleiași localități.

Ulterior bărbatul, de 48 de ani, din Ștefănești, a fost identificat pe raza localității de domiciliu și condus la sediul poliției, iar din cercetări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței respective, în jurul orei 01:00, fără a pătrunde și în imobilul de locuit, întrucât căile de acces în locuință (uși și ferestre) erau asigurate.

După administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.

Reamintim că în ziua de 10 august a.c., același bărbat a fost reținut pentru 24 de ore, ca urmare a faptului că ar fi pătruns în locuința respectivă și în noaptea de 9 spre 10 august a.c., în jurul orei 23:30.

Astăzi, 23 august a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești l-a prezentat pe bărbat în fața instanței, cu propunerea de înlocuire a măsurii preventive de control judiciar, ce fusese stabilită anterior, iar Judecătoria Pitești a admis cererea.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii