Web Analytics

Steag lung de 100 de metri la ”Rapsodia păstorească” de la Corbi

de | 23.05.2019 13:07 | Actualitate

”Rapsodia păstorească”, eveniment aflat anul acesta la cea de-a 49-a ediție, este o manifestare așteptată cu drag de locuitorii comunei Corbi.
Manifestările au început încă de la ora 9.00, cu vizita la muzeul comunei și sărbătorirea cuplurilor care împlinesc 50 de ani, iar la ora 10.30 s-a desfășurat parada cântecului, dansului și portului popular, cu participarea mai multor ansambluri din județ, din afara județului și chiar din Republica Moldova.
O impresionantă paradă de cai a putut fi admirată anul acesta la Corbi, iar steagul lung de 100 de metri a stat la loc de cinste pe un deal din localitate.
Virgil Baciu, primarul comunei Corbi, a declarat: ”Am avut o prezență mai numeroasă din partea unor delegații din afară anul acesta. Pot spune că se înregistrează parcă de la an la an mai multă pasiune și o prezență mai numeroasă, iar asta mă bucură foarte, foarte mult… Am avut mai mulți cai decât până acum. Dacă anul trecut am avut 12-13 cai, anul acesta am avut în jur de 30 și sunt și niște cai foarte frumoși, modele de cai”. Mai trebuie spus că la un așa eveniment nu a lipsit nici muzica bună. Au susținut recitaluri artiști precum Ionuț Langa, Florin Ionaș Generalul, Claudia Ionaș, Daniel Ilie și Nena Damian.

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii