Web Analytics

Stâlpeni: Autoturism plin cu persoane a intrat în coliziune cu o autoutilitară

de | 12.02.2020 11:49 | Actualitate

 

Aseară, pe DN 73, în comuna argeșeană Stâlpeni, a avut loc un accident rutier cu 6 victime. Un autoturism plin cu persoane a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Șoferul autoutilitarei nu oprise la intersecție ignorând indicatorul.

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că vinovat este un bărbat de 50 de ani, din Mioveni, care conducea o autoutilitară, pe DJ732, dinspre Bălilești. La intersecția cu DN 73, șoferul nu a respectat semnificația indicatorului și a virat la stânga, spre Câmpulung, fără a acorda prioritate unui autoturism condus regulamentar de un bărbat de 30 de ani, din Vedea, care se deplasa pe direcția Câmpulung spre Pitești.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a cinci ocupanți din autoturism și a șoferului autoutilitarei. Cei cinci bărbați din autoturism erau muncitori în construcții și se întorceau de la muncă. Bărbații cu vârste între 16 și 30 de ani au suferit multiple traumatisme fiind duși la spital de echipaje SMURD și ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Argeș.

Șoferul autoutilitarei, bărbatul de 50 de ani, era rănit ușor, însă, după ce a primit primele îngrijiri medicale a refuzat să meargă la spital. În autoutilitară mai era un pasager care a scăpat nevătămat.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole