Web Analytics
scris joi, 15.12.2022

Sprijin de la stat pentru firmele care le oferă angajaților abonamente la sala de sport

Companiile care le dau angajaților bonusuri, sub formă de abonamente, ca să facă mișcare, vor fi sprijinite de stat. Potrivit unui proiect de lege ajuns la vot final, cheltuielile angajatorilor cu sala de fitnes, yoga, înot și chiar cursurile dans vor fi deductibile. Fiecare firmă va putea reține până la 400 de euro anual, pentru fiecare salariat.

Sprijin de la stat pentru firmele care le oferă angajaților abonamente la sala de sport

Citește și: Un nou concediu pentru români

Abonamentele, care costă câteva sute de lei pe lună, sunt impozitate cu 2,25%, atât la angajator, cât și la angajat. Odată cu noile modificări, toate aceste cheltuieli vor fi deductibile. Cu alte cuvinte, nici angajatorul, nici angajatul nu mai plătesc nimic pentru activitățile sportive, în limita a 400 de euro pe an. Angajatorii vor putea alege dintre abonamente la fitness, înot, yoga sau pilates.

Citește și: Marius Budăi: „Pensionarii care au pensii între 1.000 şi 1.500 de lei vor avea creşteri ale veniturilor între 34% şi 45%”

Toate aceste modificări ar putea dubla numărul celor care fac mișcare, spun autoritățile, în condițiile în care acum suntem pe ultimul loc din întreaga Uniune Europeană și la acest capitol.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită