Web Analytics

Spitalul Municipal Curtea de Argeș va fi renovat de Codin Maticiuc, prin campania „Spitale publice din bani privați”

de | 5.01.2022 15:19 | Actualitate

Spitalul Municipal din Curtea de Argeș se află pe lista proiectelor pe care Codin Maticiuc urmează să le realizeze în 2022, prin campania Spitale publice din bani privați. Într-un video postat pe pagina sa de Facebook, Codin a declarat că își dorește ca în 2022 să poată realiza pentru spitalul din Curtea de Argeș o rampă benefică persoanelor cu dizabilități, să reabiliteze scările principale, Unitatea de Primiri Urgențe și, de asemenea Secția de Pediatrie.

Prin campania demarată, Codin Maticiuc a reușit să renoveze și secția 7 a Spitalului Fundeni, din București.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Bine că există sectorul privat care sa ridice, renoveze spitale. Bine ca exista societatea civila care se gândește s face ceea ce ar trebui sa faca autoritățile. Dacă lucrurile sunt făcute în tara asta astfel de ce mama dracului mai avem nevoie de politicieni?

    • Nu inteleg de ce nu l-au renovat cu totul cand au făcut fatada. Au lăsat scarile de la intrarea spitalului în ultimul hal. Alți bani, alta distractie. Rusine !

  2. Statul ROMÂN fura și doarme în loc sa -si facă datoria . Autostrăzi nu avem , spitale nu avem, medicamente nici atât! Avem hoți și jigodii care fura banul public și așteaptă la mila privatului și a fondurilor europene …..

Ultimele articole