Web Analytics

Spitalul Mioveni nu va primi sprijin financiar de la Consiliul Judeţean

de | 26.04.2017 10:05 | Politica si Administratie

spitalMioveni

Prezent la conferinţa săptămânală de presă a Consiliului Judeţean Argeş, primarul Ion Georgescu, a afirmat că lucrările de edificare a viitorului spital „Sf. Spriridon” din Mioveni sunt în grafic şi că în câteva săptămâni se va afla oficial dacă Ministerul Dezvoltării Regionale va finanţa sau nu construcţia unităţii sanitare. „Dacă nu, găsim soluţii”, a adăugat edilul oraşului Mioveni.


Întrebat dacă CJ Argeş are posibilitatea de a sprijini financiar construcţia Spitalului Mioveni, preşedintele Dan Manu a declarat: „Este nevoie de o unitate sanitară în teritoriul respectiv. Felicit încă o dată decizia Consiliul Local Mioveni de a face acest demers. Sperăm să beneficieze de finanţare din partea Ministerului Dezvoltării. (…) Consiliul Judeţean are cele nouă spitale ale sale şi va finanţa cu zeci de milioane lei noi consolidarea, modernizarea şi, în faza a doua, extinderea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. În acelaşi timp şi Spitalul de Pediatrie are nevoie de reparaţii, de buget şi evident, cele nouă unităţi sanitare pe care Consiliul Judeţean le are”, a spus preşedintele Manu, dând de înţeles că CJ Argeş nu va finanţa construcţia noului spital din Mioveni.
„Dacă nu ne ajută Guvernul, nu este nicio supărare. Noi ne-am angajat să facem un spital. Lăsăm timpul să meargă. Dacă ne ajută Guvernul, mulţumim anticipat! Dacă ne ajută, ne ajută legal, fiind proiectul depus. Dacă nu, facem un împrumut şi mergem mai departe. Noi încercăm să atragem şi alte surse de finanţare care sunt legale şi care sunt posibile”, a mai spus Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii