Web Analytics
scris miercuri, 03.07.2024

Spitalul Județean de Urgență Pitești angajează medici

Spitalul Județean de Urgență Pitești organizează mai multe concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante de medic, posturi publicate și pe site-ul instituției la adresa www.sjupitesti.ro, în Secțiunea Interes Public- Carieră-Anunțuri angajare.

Spitalul Județean de Urgență Pitești angajează medici

Accesați link: www.sjupitesti.ro/index.php/informatii-de-interes-public/anunturi/anunturi-angajare

Astfel, sunt libere trei posturi de medic primar la Anesteazie și Terapie Intensivă, patru posturi de medic specialist la ATI, un post de medic specialist la Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice, trei posturi de medic specialist la Urgențe, un post medic primar psihiatru, un post medic specialist psihiatru, un post medic specialist neurolog și un post medic primar pneumolog. Toate sunt pentru perioadă nedeterminată.

Citește și Un tânăr cu probleme psihice a atacat ambulanțierii, apoi a sărit în Dâmbovița

Dosarele se depun până pe 15 iulie inclusiv, ora 10. Concursul constă în selecția dosarelor, proba scrisă și proba practică. Pentru mai multe detalii, anunțurile de angajare sunt publicate pe pagina de internet a spitalului, menționată mai sus, unde se regăsesc toate concursurile organizate pentru ocuparea posturilor vacante contractuale pe perioadă nedeterminată, atât pentru funcția de medic, cât și pentru alte funcții.

Mai multe detalii aici: https://www.sjupitesti.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită