Web Analytics
scris miercuri, 07.01.2015

Spitalul Judeţean a avut un meniu îmbunătăţit, de sărbători

În perioada 24 decembrie 2014 – 7 ianuarie 2015 a fost suplimentată cantitatea de hrană pentru bolnavii internați în Spitalul Județean Argeș, care au primit la micul dejun lactate, brânză, unt, ouă, iar la prânz carne. De altfel, în prima și a doua zi de Crăciun, respectiv în ajun și de Anul nou, pacienții internați la Județean au avut un meniu special. Masa de sărbătoare a pacienților a constat în ciorbă a la Grec, ciorbă de perișoare, piure cu pulpe la tavă, cozonac, variind însă și în funcție de regimul alimentar recomandat de medici pentru fiecare caz în parte. De calitatea hranei procesate și care se distribuie în Spitalul Județean a răspuns directorul de îngrijiri medicale, Mariana Badiu (foto), care ne-a declarat: „Cu ocazia acestor sărbători am decis să suplimentăm cantitatea de hrană oferită pacienților. Am avut un meniu îmbunătățit, mai ales că a fost vorba și de persoane singure, la care nu a avut cine să vină de sărbători”. A.C.

Spitalul Judeţean a avut un meniu îmbunătăţit, de sărbători

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită