Spitalul din Costești va primi un container modular COVID

de | 24.09.2021 14:11 | Actualitate

Spitalului Orășenesc “Regele Carol I “ Costești din județul Argeș va primi un container pentru triajul epidemologic. Astfel, Instituția Prefectului – Județul Argeș și Structura Teritorială pentru Probleme Speciale – Județul Argeș vor efectua, de îndată, toate demersurile necesare, potrivit legii, pentru obținerea unui număr de 1 container modular și a sistemului de încălzire corespunzător pentru triajul epidemiologic al pacienților și decontaminarea personalului medico-sanitar și auxiliar sanitar, cu următoarea repartizare:

  • 1 container la Spitalului Orășenesc “Regele Carol I “ Costești din județul Argeș;
  • Demersurile menționate vor fi inițiate către Comitetul Național pentru Situații de Urgență și către Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale.

S.C. Distribuţie Energie Oltenia S.A. – Serviciul Dezvoltare Pitești va sprijini/realiza operațiunile de racordare la rețeaua de energie electrică, în regim de urgență, a containerelor modulare.

CITESTE SI Argeșul are a doua comună sub scenariul ROȘU

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii