Web Analytics

Spitalul de Recuperare Brădet a fost reabilitat

de | 20.01.2022 12:52 | Actualitate, Politica si Administratie

Au fost finalizate lucrările de reabilitare de la Spitalul de Recuperare Brădet, unitate sanitară aflată în administrarea Consiliului Județean Argeș și singurul spital de acest profil din regiunea noastră. Reabilitarea s-a făcut din fonduri europene, printr-un proiect al Consiliului Județean Argeș, din cele 5 proiecte de reabilitare a construcțiilor din infrastructura de sănătate pe care consiliul le are. Valoarea contractului a fost de 4.273.336,36 lei.

La spital s-au realizat, printre altele, izolarea termică, înlocuirea circuitelor de alimentare cu energie electrică, corpurilor de iluminat; a fost montată o scară din structură metalică pentru evacuare în caz de incendiu, a fost reparată şi/sau înlocuită instalația de distribuție a apei reci. Investițiile au avut ca rezultat scăderea nivelului anual specific al gazelor cu efect de seră și scăderea consumului anual de energie primară.
M.S.

Citește și Protestul de la Oncologia Spitalului Curtea de Argeş nu a avut efect. S-au înfiinţat 12 paturi pentru pacienţii cu Covid

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii