Web Analytics

Spectatorii vor reveni în tribune la Australian Open

de | 17.02.2021 11:57 | Actualitate, Politica si Administratie, Sport

Turneul de tenis Australian Open îşi va redeschide din nou porţile pentru spectatori în ultimele patru zile de competiţie, după ce autorităţile din statul Victoria au decis să ridice restricţiile impuse pentru combaterea răspândirii coronavirusului miercuri la miezul nopţii, informează Reuters.

Citește și: Interviu cu căpitanul FC Argeş din celebrul meci cu Real Madrid

Premierul acestui stat australian, Dan Andrews, a anunţat ridicarea lockdown-ului, dar a spus că numărul fanilor care vor putea lua loc în tribunele de la Melbourne Park, pentru semifinalele şi finalele turneului de Mare Şlem, ar putea fi mai mic decât cel acceptat iniţial, de 25.000 de spectatori pe zi.

Andrews a explicat că numărul exact al spectatorilor care vor fi autorizaţi să asiste la partide începând de joi va fi stabilit în cursul unei reuniuni care va avea loc miercuri după-amiază, iar ‘decizia va fi luată cât mai curând posibil’.

Accesul spectatorilor la meciurile de la Australian Open 2021 a fost interzis sâmbătă, după apariţia unui mic focar al variantei britanice a coronavirusului, iar autorităţile din Victoria nu au raportat noi cazuri de infectare la nivel local în cursul zilei de miercuri.

Citește și: Ana Stan: „Votul pentru alegerea viceprimarilor a fost viciat. Argumentele le voi spune organelor de anchetă, dacă va fi cazul”

Organizatorii competiţiei de la Melbourne ţin foarte mult ca fanii să se întoarcă, după ce au cheltuit o sumă imensă pentru ca turneul să se poată desfăşura, inclusiv circa 40 milioane de dolari australieni pentru plasarea în carantină timp de 14 zile a jucătorilor veniţi din străinătate.

Miercuri dimineaţa, chiar înaintea anunţului guvernului, biletele au fost deja puse în vânzare, fiind încă disponibile inclusiv câteva locuri pentru finala masculină de duminică, de pe Rod Laver Arena, la preţul de 550 de dolari australieni fiecare.

Citește și: Scos din casa de oaspeţi a Câmpulungului, Ţâroiu o face obraznică pe Lasconi

Dan Andrews a mai spus că cei care au cumpărat deja biletele respective ‘şi-au asumat un anumit risc, având în vedere că abia acum s-au făcut aceste anunţuri’ şi a avertizat că vor exista mai multe restricţii pentru spectatorii care vor fi autorizaţi să asiste la ultimele meciuri de la Australian Open, comparativ cele din prima parte a turneului.
AGERPRES

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii