Web Analytics
scris vineri, 06.09.2024

Spectacol de folclor în Piața Primăriei Pitești

Marți, 10 septembrie, de la ora 17:00, în Piața Primăriei din Pitești, iubitorii de folclor sunt invitați la un spectacol care celebrează muzica tradițională românească. Aflat la a II-a ediție, evenimentul ”Tradiții muntenești” este organizat de Centrul Cultural Pitești și coordonat de profesorul de canto popular Valentin Grigorescu.

Spectacol de folclor în Piața Primăriei Pitești

Citește și Șoferița care a pierdut controlul autoturismului pe A1 a ajuns la un spital din București. Este angajata Serviciului pentru Imigrări

Spectacolul de folclor ”Tradiții muntenești” va cuprinde recitaluri susținute de artiști din Muntenia, dar și de invitați speciali din alte spații etno-folclorice: Gheorghița Nicolae, Constantin și Cosmin Gaciu, Silvana Râciu, Polina Gheorghe, Valentin Grigorescu, Nicușor Ioniță, Anuța Arghiroi, Florin Pârlan, Grupul Mândruțele de la Olt, Denisa Popescu, Daniel Turică, Diandra Popaiacu, Magdalena Porumbiel, Angelica Stănescu, Amza Angheluș, Georgiana Baciu, Daniela Bărbuceanu, Ana Maria Cîrstina, Gabriela Argeșanu, Mihaela Chirițescu, Andrei Orășeanu, Ana Maria Trandafir, Grupul Vocal Bărbătesc ”Rapsozii Bascovului”, Dansatorii ”Doina Bascovului”.

Acompaniază Orchestra ”Doina Bascovului”, dirijor Aurel Popescu. Prezentatori și animatori vor fi interpreții de folclor Polina Gheorghe și Valentin Grigorescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...